SAID
KHALOTA


Passie, vakmanschap en creativiteit zijn de basiselementen voor die ene mooie foto!

Zien & Geloven


Met de woorden ‘zien & geloven’ beschrijf ik mijn manier van kijken naar fotografie. Foto’s zien wij vaak als herinneringen, momentopnamen en ervaringen of het nu persoonlijk of zakelijk is.

Als ontwerper ben ik ruim 17 jaar bezig om een verhaal/beleving/prikkel te creëren in alle uitingen die ik maak voor de klant en dat is precies wat ik met fotografie doe. ‘Het kader’ vullen met een verhaal dat iets zegt over de persoon of het object dat gefotografeerd wordt.
 Fotografie is in mijn ogen ook zoeken naar een balans tussen creativiteit en de werkelijkheid die zich op dat moment voordoet en daar wil ik altijd op inspelen…door de knop in te drukken! Mijn focus ligt op bedrijfsfotografie, portretfotografie, eventsfotografie/reportagefotografie. Naast opdrachten doe ik ook vrij werk en maak ik graag landschap-, architectuur-, sport- en straatfotografie.

Wat kun je verwachten? Ik ben een gepassioneerde fotograaf gevestigd in Utrecht. Ik maakte als tiener graag de familie- en de reisfoto’s en die rol voelde al snel prettig en ’natuurlijk’ aan. De afgelopen 7 jaar heb ik er werk van gemaakt en ben ik voor klanten gaan fotograferen. De passie waarmee ik dit vak begon is mijn drijfveer en dat geldt ook voor het contact en de interactie met de mensen die ik fotografeer. Samen met de klant bespreek ik de wensen en de mogelijkheden. Elke opdracht is anders en daarmee ook uniek. Mijn benadering is spontaan en puur en ik zorg er altijd voor dat de klant zich op zijn gemak voelt en hier neem ik de tijd voor. Het plannen van de fotoshoot, de nabewerking van de foto’s en de kosten zijn uiteraard van groot belang bij elke opdracht en ik doe er alles aan om het op een prettige en aangename manier te laten verlopen!


  • Voor onze fotoshoot heeft Said super leuke foto’s gemaakt in het WTC gebouw waar ons kantoor zich bevindt. Er waren duidelijke afspraken en de samenwerking was gewoon top! Het doel van ons thema hebben we bereikt!
    R. Boussebaa - Director GrabJobs
  • Said Khalota combineert zijn passie en deskundigheid met een laagdrempelige en enthousiaste manier van werken. Het resultaat van de foto’s is uitmuntend!
    R. Jabri - Notaris
  • Voor een shoot voor portret foto’s voor medewerkers hebben we gebruik gemaakt van de diensten van Said Khalota. Opvallend was de vriendelijkheid, rust en snelle service. Zo is Said ons bijgebleven.
    J. Houri - Service Delivery Manager (Rechtspraak)